Doby

Cum procedam?

Echipa Doby | Spalatorie Covoare Bucuresti, calificata si pregatita exclusiv pentru spalat covoare, va ofera servicii profesionale de spalat / curatat covoare si crede in valoarea unui serviciu bine facut, astfel ca dumneavoastra sa fiti complet multumiti si sa deveniti astfel client pe viata al Doby Spalatorie Covoare si de ce nu, sa ne recomandati mai departe.

1

Programam Colectarea

Se stabileste impreuna cu dvs. ziua in care se poate efectua colectarea covoarelor dvs. printr-o programare facuta fie telefonic fie online.

2

Colectam Covoarele

Echipa Doby se prezinta la locatie, colecteaza covoarele pentru spalat pe baza unui Bon de Comanda. Masuratorile se fac la hala.

3

Spalam Covoarele

Spalarea covoarelor se face cu utilaje profesionale pe baza de apa si detergent, linie mecanizata de spalare pe baza de perii si jet de apa.

4

Predam Covoarele

Livrarea covoarelor se efectueaza in ziua stabilita de comun acord cu dvs. De obicei nu dureaza mai mult de 2 zile lucratoare.

la sfarsitul anului 2017 am depasit numarul record de 15.000 clienti unici

Doby

De ce sa ne alegeti?

Daca nu sunteti pe pagina noastra in urma unei recomandari, suntem convinsi ca va fi dificil sa alegeti o firma pentru serviciul de care aveti nevoie! Va asiguram ca ne straduim sa mentinem un pret cat mai mic posibil corelat cu o calitate cat mai buna a serviciului prestat, cautand totodata solutii cat mai eficiente de a va servi. La sfarsitul anului 2017 am depasit numarul record de 15.000 clienti unici! In general 9 din 10 dintre clientii care au beneficiat de serviciile noastre spun ca ar mai folosi serviciile Doby Spalatorie covoare. Dvs?

Transport GRATUIT.

Preluam comenzi pentru orice zona a Municipiului Bucuresti si Ilfov. Comanda minima este de 6 mp. Pentru Ilfov avem totusi o taxa de transport de 40 lei.

Echipamente profesionale

Spalatorie EXCLUSIV de covoare. Spalarea covoarelor se face cu echipamente profesionale, pe baza de apa si detergent profesional.

Pret : 15 Lei / MP

In cazul covoarelor care necesita tratament special sau in cazul in care exista mirosuri straine (de exemplu situatie catel) se aplica o taxa de tratament de 40 lei.

Livrare Rapida

Datorita tehnologiei de uscare rapida, covoarele dvs. pot fi livrate in 48 ore de la ridicare - 2 zile lucratoare, indiferent de vreme.

Doby

Despre: Spalat Covoare in General

Spalatul covoarelor, igienizarea sau infrumusetarea lor, indepartarea petelor sau alergenilor, se poate obtine prin mai multe metode traditionale sau moderne, deseori printr-o combinatie a acestora. Majoritatea producatorilor de covoare accepta ca adevarata conceptia potrivit careia covoarele spalate des sunt mult mai placute vizual, mult mai igienice si chiar rezista mai mult in timp. Un studiu al unei importante publicatii de profil (Sanitary Maintenance) vine in sprijinul unei alte conceptii si anume aceea ca se obtin rezultate mult mai bune prin spalarea cu apa decat prin spalarea chimica. Experienta noastra a si demonstrat acest lucru si drept dovada suplimentara sunt 3 curatatorii chimice importante din Bucuresti care au renuntat sa mai spele chimic, apeland in prezent la serviciile Doby Spalatorie Covoare Profesionala Bucuresti.

Doby

Despre: Spalat Covoare la Doby

Alegerea unei solutii profesionale de spalare / curatare a covoarelor este extrem de importanta si va aduce beneficii mari atat din punct de vedere estetic cat si igienic, cel mai important lucru ramane totusi faptul ca nu trebuie s-o faceti dvs. Doby Spalatorie Covoare va pune la dispozitie servicii profesionale de spalare covoare, asta insemnand ca tehnologia folosita de societatea noastra este pe baza de apa. Procedeul de spalare este unul bazat pe metode moderne prin care se obtine o spalare in profunzime a covoarelor, dar care are la baza un principiu destul de simplu si banal: fara apa nu-i spalare. Utilajele moderne, de ultima gereratie, de la linia de spalare a covoarelor la modalitatile de clatire, limpezire si stoarcere, combinate cu eficienta detergentilor profesionali pentru covoare, obtin o spalare totala si completa a covoarelor dvs.

Doby

Despre: Uscarea covoarelor

Unul din procesele cele mai importante, centrifugarea, este etapa cand are loc indepartarea totala a detergentilor si solutiilor de spalare printr-o limpezire suplimentara a covorului dvs. Avantajul suprem al centrifugarii covoarelor spalate este faptul ca reduce substantial timpul de uscare, centrifuga extragand mai mult de 90% din apa aflata in covorul spalat. Un alt avantaj major al centrifugarii este faptul ca apa din covorul spalat fiind eliminata, exista un risc minim ca operatia de spalare sa duca la dobandirea vreunui miros nespecific pentru covorul procesat astfel (apa din covor este o piscina pentru bacterii, acestea fiind cauza principala a mirosurilor neplacute). O data limpezite si centrifugate, covoarele dvs. sunt transferate imediat in uscatorul special amenajat, inchis, dotat cu dezumidificatoare, ventilatie puternica si surse de caldura in anotimpul rece.

Doby

Despre: colectare si livrare

Nu se plateste nimic suplimentar pentru transport! Exista totusi o comanda minima de 6 mp. Aceasta comanda de 90 lei reprezinta un prag minim de eficienta calculat pentru deplasarile echipelor Doby spalatorie covoare Bucuresti. Onoram orice comanda de spalat covoare mai mica de 6 mp atat timp cat dvs. sunteti de acord sa achitati contravaloarea de 90 lei. Deservim orice zona a Bucurestiului, ne prezentam in orice sector, fara exceptie. Pentru comenzile din zonele limitrofe exista o taxa de transport de 40 lei, care se aplica o singura data, comanda minima fiind in aceste cazuri de 130 lei.

Doby

Despre: Preturile DOBY

Tariful de 15 lei / metru patrat se aplica spalarii oricarui tip de covor in orice luna a anului. Exista o taxa de transport care se aplica situatiilor in care locatia covoarelor nu apartine de Municipiul Bucuresti si este in valoare de 40 lei. Pentru situatiile in care exista mirosuri straine dobandite in urma contaminarii de catre animale sau alte tipuri de accidente, se aplica o taxa de tratament de 40 lei. care acopera si solutiile speciale folosite pentru spalare. Aceasta taxa se poate aplica si situatiilor in care covoarele sunt foarte groase / grele.

Doby

Despre: Livrare 48 ore

In mod normal, avem nevoie doar de 2 zile lucratoare pentru spalat si uscat covoare. La Doby | Spalatorie covoare procesul de uscare este unul ultrarapid, bazat pe tehnologie moderna si care are loc intr-un spatiu special amenajat, inchis, fara posibilitate de contaminare externa astfel ca vremea de afara nu ne influenteaza foarte mult in aceasta privinta. Exceptie fac situatiile cand covoarele sunt mai groase decat in mod normal sau atunci cand temperatura de afara scade sud -10 grade Celsius.