0761 727485

DOBY Spălătorie covoare

Spălarea se face cu utilaje profesionale!

Utilaj special de spălat covoare!

         Covoarele sunt mai întâi măsurate și apoi sortate. Este important de subliniat - covoarele nu stau niciodată pe JOS. Chiar dacă întreaga suprafață a halei este betonată, covoarele sunt măsurate și sortate pe mese uriașe (4 mx12 m) ​confecționate din lemn și acoperite de un mesh alb pentru ca eventualele impurități să poată ieși în evidență. În zona de sortare covoarele sunt așezate rulate, în picioare, pe europaleți - din același motiv: vrem să ne asigurăm de igiena maximă pe care o putem pune la dispoziția Dvs.

         Următorul proces este cel de desprăfuire. Nu ar fi deloc în beneficiul nostru să punem apă peste un covor care nu este desprăfuit pentru că ne-am îngreuna nouă munca. 
 
         Spălarea covoarelor se face cu ajutorul utilajelor profesionale, speciale de spalat covoare. Utilajele sunt pe bază de apă și detergent profesional. Spălarea se face mecanic în sensul în care utilajele noastre sunt prevăzute cu 8 perii precum și jet de apă. 

        Spălarea covoarelor, igienizarea sau înfrumusețarea lor, îndepărtarea petelor, alergenilor sau acarienilor, se poate obține prin mai multe metode tradiționale sau moderne, deseori printr-o combinație a acestora. Majoritatea producătorilor de covoare acceptă ca adevărată concepția potrivit căreia covoarele spălate des sunt mult mai plăcute vizual, mult mai igienice și chiar rezistă mai mult în timp. Un studiu al unei importante publicații de profil (Sanitary Maintenance) vine în sprijinul unei alte concepții și anume aceea că se obțin rezultate mult mai bune prin spălarea cu apă decât prin curățarea chimică. Experiența noastră a și demonstrat acest lucru și drept dovadă suplimentară sunt 3 curățătorii chimice importante din București care au renunțat să mai curețe chimic covoarele clienților lor, apelând în prezent la serviciile Doby | Spălătorie Covoare Profesională București. 

       Uneori covoarele prezintă urme de accidente. Cele mai des întâlnite sunt accidentele provocate de animalele de companie. Covoarele sunt spălate separat, cu o soluție suplimentară pentru eliminarea a cât mai mult din mirosul străin dobândit și, la sfârșitul procesului de spălare, covorul trecut prin utilaj este acum clătit puternic cu apă din abundență de cel puțin 2 ori. Și tocmai datorită acestui tratament special (spălare separată, folosire soluții speciale, clătire dublă) există o taxă de tratament special în cuantum de 40 lei pentru fiecare comandă. 

      Alteori covoarele prezintă zone de murdărie mai pronunțată decât în alte zone ale covorului (știți Dvs. - în jurul măsuței din living, chiar la picioarele patului sau ale canapelei și tot așa). Și aici se acordă o atenție deosbită (dar nu contracost). Mașinile nu știu să facă diferența între zone mai murdare și zone mai puțin murdare ale covorului. Aici intervin operatorii utilajelor care pot repeta la nevoie un proces de spălare pentru anumite porțiuni sau chiar pentru întreg covorul pentru un rezultat cât mai aproape de cel dorit de Dvs. De aceea, câteodată mai rămân urme ale periilor pe covor - situașie cauzată de faptul că pe acele zone ale covorului s-a insistat mai mult!

DACĂ NU E APĂ - NU E COVOR SPĂLAT !

Utilaj Profesional
Covoarele nu se spală pe jos, nu este igienic!
Desprăfuire
Pentru că nu poți spăla un covor plin de praf!
Spălare cu apă
Fără apă, covoarele nu se pot spăla în profunzime!

Înainte si După

Sunt șanse mari ca Dvs. să fi ajuns pe pagina noastră fie în urma unei recomandări, fie ne-ați găsit printr-o căutare pe internet! Dacă ați venit printr-o recomandare de "Spălătorie BUNĂ de covoare" atunci se poate să fi văzut deja covoarele prietenilor sau vecinilor Dvs. spălate de Echipa Doby! Dacă ați ajuns la noi prin sugestia Google - probabil ați văzut deja că suntem spălătoria de covoare cu cele mai multe recenzii pozitive din Bucuresti! 

4,6       din 364 recenzii

Oricum ar fi, câteva exemple de covoare înainte și după spălare nu v-ar strica!  

înainte ȘI DUPĂ

înainte ȘI DUPĂ

înainte ȘI DUPĂ